En 88:ans glass och 4 st Kåvepenintabletter

Det är dagens netto det, varken mer eller mindre. Resten har kommit i retur. Hur ska jag kunna jobba nästa vecka?


Kommentarer
karin

Du kanske inte kan jobba? Var rädd om dig!
Kram

Svar: Nä, i värsta fall kan jag nog inte det. Men jag vill ju så gärna kunna, och så kan jag inte låta bli att tänka på hur struligt det kommer bli att få någon ersättare till mig, då jag ex vis ska jobba nästa helg ett extrapass då det var så svårt att kunna täcka det redan när schemat lades. Nåja, det blir som det blir. Kram tillbaka
Rebria

2013-08-07 @ 20:36:03
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se
karin

Jag vet hur man tänker! Jag brottades jättemycket med just sådana känslor när jag kände mig hängig och småsjuk i vintras men såhär i efterhand... Det är en chefs jobb och ansvar att se till att saker funkar när anställda blir sjuka. Jag kan bara önska att jag hade gjort det som var bäst för mig i tid istället. Var rädd om din hälsa och bebisen i magen, du får ingen guldstjärna i himmelen för att jobba när du inte borde :)!

Kram

Svar: Nä, innerst inne vet jag det, att det knappast blir några guldstjärnor utdelade. Att det faktiskt är någon annans ansvar att ordna en ersättare om jag är för sjuk för att jobba. Ibland kan det vara lite svårt att acceptera bara, jag vill vara frisk och orka jobba :) Jag kommer nog göra som så att jag tar ett snack med chefen imorgonbitti och ser om jag kan bli lite omplacerad så att jag får det något lugnare än det antagligen blir om jag jobbar som tänkt.
Rebria

2013-08-11 @ 12:08:04
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebria.blogg.se

En blogg om mitt liv, min vardag och just nu våra fruktlösa försök att få barn.

RSS 2.0