Mindre än en månad kvar

Ja, i alla fall till BF, sen vet man ju inte, det kan ju bli två "bonusveckor" också. Min mamma har fått båda oss syskon något tidigare, tyvärr tror jag inte det finns så mycket ärftlighet med i det hela. Förlossningen är inget jag direkt ser fram emot men jag tänker att värre "mähän" än mig har överlevt så det borde finnas goda utsikter :) Om inte annat så längtar jag rätt mycket efter att bli "ogravid" och förhoppningsvis slippa alla krämporna.
 
Dessutom har kära P lyckats ge mig en förkylning innan han åkte på weekend till Malmö för JVM i hockey. Det blir nog helt enkelt inte så mycket gjort den här helgen. I snigelfart har jag gjort stallet och tagit hand om hästarna, jag misstänker att mina höfter kommer låta mig veta detta, som om de inte redan gjorde sin existens påmind. Senaste tiden har P skött den stora delen av markservicen kring hästarna då jag varit lite för skraltig.
Annars tror jag att jag ska spana lite på bebiskläderna och fundera på om det är något mer som vi behöver köpa. Det känns fortfarande rätt abstrakt att det kanske landar en liten mini-människa här hemma om cirka en månad.


Kommentarer
Fertilitetsresa

Hoppas allt går bra och att du slipper bonusen! ;)
Kram

2014-01-05 @ 19:06:55
URL: http://fertilitetsresa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebria.blogg.se

En blogg om mitt liv, min vardag och just nu våra fruktlösa försök att få barn.

RSS 2.0