Berätta

Strax kommer P:s föräldrar, de bor ett par timmar bort med bil. De ska stanna här ett par dagar och bo hos oss. Jag har en dålig dag, började att kräkas redan när jag gick upp. Vi har sagt redan innan att vi ska berätta då det kan bli lite knasigt att gå runt och må dåligt och dessutom försöka hålla masken. Så idag ska vi berätta för dom och imorgon för mina föräldrar när vi åker dit allesammans på middag. Jag är så nervös. Rädd att de inte ska bli glada.


Kommentarer
På färden mot tre

Stackars dig som mår så illa av graviditeten. Förstår att det är väldigt välkommet med semester! Hoppas illamåendet avtar snart och att du får njuta riktigt mycket av ledigheten! Kram

Svar: Ja, lite synd kanske man trots allt får tycka om sig själv. Vi som kämpat med massa behandlingar och IVF som sista delen av maratonet kommer ju inte direkt utvilade in i en graviditet - även om det är aldrig så efterlängtat! Som tur är har jag i alla fall inte behövt ligga inne även om jag gått ner lite i vikt. Semestern är guld värd! Håller tummarna för er nästa IVF!
Kram
Rebria

2013-07-16 @ 00:45:50
URL: http://pavagmottre.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebria.blogg.se

En blogg om mitt liv, min vardag och just nu våra fruktlösa försök att få barn.

RSS 2.0