Sista kvällen i paradiset

Vi sitter i kvällssolen på terassen och dricker bubbel. Njuter i fulla drag som om det inte fanns några bekymmer. Som om alla de där tårarna aldrig trillat ner för mina kinder, som att känslan att vilja dra täcket över huvudet aldrig existerat, som om allt varit en ond dröm.


Kommentarer
På färden mot tre

Hej! Vad skönt att ni fått en välbehövlig härlig semester, sol och värme och avbrott från vardagen. Det gör gott med miljöombyte ibland. Blir så ledsen för din skulle när jag läser hur du mår. Finns det någon kurator eller liknande på din klinik som du kan få prata med? Kan ju vara dyrt betala privat samtalsterapeut själv. Som du skriver mår man ju så mycket bättre av att få prata och att någon lyssnar och förstår. Förhoppningsvis kan man också få ny input och tankar som gör att man kommer ur vissa negativa tankemönster som det ju är så lätt att hamna i när man mår dåligt. Hoppas att solskenet och värmen från semester håller i sig inom dig och gör att du mår bättre tillbaks i vardagen. Styrkekramar till dig!

Svar: Ja det är skönt med lite semester och komma bort från vardagen. Jag måste säga att det känns så skönt att äntligen ha hittat två nära vänner som jag kan prata med. Jag tror att för just nu så räcker det. Jag tror att det jag behöver är "tillåtelse" att få vara ledsen, någon som säger att det är helt ok och förståeligt med tanke på hur vi haft det de senaste åren. Ironiskt nog känns det faktiskt lite lättare av det! Kram
Rebria

2013-04-23 @ 03:53:13
URL: http://pavagmottre.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebria.blogg.se

En blogg om mitt liv, min vardag och just nu våra fruktlösa försök att få barn.

RSS 2.0